BIOS uitlezen...
Wanhopige inwoners Shanghai zijn klaar met extreme lockdown en vechten keihard terug Nieuws
Auteur
09/05/2022 11:15

Wanhopige inwoners Shanghai zijn klaar met extreme lockdown en vechten keihard terug


Dat het coronavirus in China nét even iets anders wordt aangepakt als in de rest van de wereld weet iedereen wel, maar het lijkt er nu echt sterk op dat de inwoners van Shanghai er genoeg van hebben en dat zij terug beginnen te vechten. Is ook niet zo vreemd, want mensen worden opgesloten, voedsel wordt vernietigd waardoor de bevolking honger lijdt en arrestaties en deportaties naar concentratiekampen ziekenhuizen zijn daar aan de orde van de dag. Trappenhuizen in flats worden compleet geblokkeerd en zo worden mensen aan hun lot overgelaten.

Meekomen jij

Mocht je denken dat je veilig bent omdat je je gewoon niet laat testen dan kun je dat idee al vrij snel laten varen, want die stok gaat linksom of rechtsom je neus in. Is het niet met jouw toestemming, dan gebeurt het wel zonder. Doen ze in China niet zo moeilijk over, en mocht je dan ook nog eens positief testen dan ga je mee. Hardhandig.

De bevolking slaat terug

Niet zo gek dus dat de bevolking er helemaal genoeg van heeft en in sommige gevallen gewoon terug begint te vechten. Dat gebeurde sporadisch al wel, zoals in deze video waarin een man weigert zijn vriendin te laten arresteren, maar het lijkt er nu op dat het in grotere getale gebeurt. Andere mensen kiezen voor een andere uitweg en maken zelf een einde aan hun leven, iets dat de laatste weken ook steeds vaker lijkt te gebeuren.

De COVID-politie

Deze beelden komen naar verluidt uit een afgesloten gebouw, waar de extreem hongerige bewoners besloten terug te knokken en de 'COVID-politie' stevig aanpakten. Sterker nog, uiteindelijk lijken de mannen in witte pakken te vluchten. Keurig gedaan, maar we twijfelen aan het nut en vermoeden dat het Chinese regime dit soort opstandjes met keiharde hand zal neerslaan. Wordt helaas vervolgd...

Er werd ook stevig teruggevochten

Knokken vanuit een andere hoek

Beelden vanuit het afgesloten gebouw

Run Forrest, RUN!

Veel besproken

Veel besproken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties