Delen is lief

Email
Instagram/ttrucho

Kailia Posey, het gezicht van de populaire meme, maakt zelf einde aan haar 16-jarige leven

De naam Kailia Posey zal je hoogstwaarschijnlijk niet direct belletjes doen rinkelen, maar we zullen je geheugen direct even opfrissen:

Toddlers and Tiara's

Die meme heb je vast al honderddoezend keer voorbij zien komen. Nou, dat is d'r dus ten tijde van de uitzendingen van de Amerikaanse tv-show Toddlers and Tiara's. Een realityserie over schoonheidswedstrijden voor jonge kinderen, waar je wellicht ook Honey Boo Boo van zou kunnen kennen.

Hoe dan ook, onlangs is bekend gemaakt dat Kailia op 16-jarige leeftijd is overleden en inmiddels heeft de familie ook bekend gemaakt dat ze zelf uit het leven is gestapt.

Hoewel ze een tiener was met een mooie toekomst, maakte ze helaas in een onbezonnen moment de overhaaste beslissing om haar aardse leven vroeg te beëindigen.

Ze won in haar korte leven al veel modellenwedstrijden, ze had diverse aanbiedingen om als model op tournee te gaan op zak en dit najaar zou ze als cheerleader aan de slag gaan. Een verder motief is nog niet bekend.

Artikel delen

Embed code

So much wow

Topreactie (+)

Tja als je je hele leven als prinses wordt opgevoed en tentoongesteld door je ouders, dan is een beetje ellende of tegenslag, aka de echte wereld toch even anders. Mogelijk genoeg reden om er een eind aan te maken. Trieste bedoeling die toddlers en tiaras, en vooral de rol van ouders die hun kinderen op deze wijze opvoeden, behandelen en hun kinderen vanaf klein af aan hiertoe dwingen!

Reacties ()

Gratis app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail