BIOS uitlezen...
Kailia Posey, het gezicht van de populaire meme, maakt zelf einde aan haar 16-jarige leven Nieuws Instagram/ttrucho
Auteur
05/05/2022 11:00

Kailia Posey, het gezicht van de populaire meme, maakt zelf einde aan haar 16-jarige leven


De naam Kailia Posey zal je hoogstwaarschijnlijk niet direct belletjes doen rinkelen, maar we zullen je geheugen direct even opfrissen:

Toddlers and Tiara's

Die meme heb je vast al honderddoezend keer voorbij zien komen. Nou, dat is d'r dus ten tijde van de uitzendingen van de Amerikaanse tv-show Toddlers and Tiara's. Een realityserie over schoonheidswedstrijden voor jonge kinderen, waar je wellicht ook Honey Boo Boo van zou kunnen kennen.

Hoe dan ook, onlangs is bekend gemaakt dat Kailia op 16-jarige leeftijd is overleden en inmiddels heeft de familie ook bekend gemaakt dat ze zelf uit het leven is gestapt.

Hoewel ze een tiener was met een mooie toekomst, maakte ze helaas in een onbezonnen moment de overhaaste beslissing om haar aardse leven vroeg te beëindigen.

Ze won in haar korte leven al veel modellenwedstrijden, ze had diverse aanbiedingen om als model op tournee te gaan op zak en dit najaar zou ze als cheerleader aan de slag gaan. Een verder motief is nog niet bekend.

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties