Eva Jinek reageert: ophef over anekdote Sjaak Polak onterecht, 'dat waren vrienden' Random
Auteur
02/05/2022 12:55

Eva Jinek reageert: ophef over anekdote Sjaak Polak onterecht, 'dat waren vrienden'


Het fragment van twee jaar geleden dat de afgelopen dagen weer volop rondgaat omdat het de dubbele moraal in de maatschappij pijnlijk blootlegt, heeft uiteraard ook Eva Jinek inmiddels bereikt. Ze heeft er ondertussen via Instagram een schriftelijke reactie op gegeven:

[...] Daarom heb ik Anthony Obodai vandaag zelf gebeld om hem te vragen naar zijn beleving. Hij vond de grap 'hilarisch' en 'heel erg goed geslaagd' en illustratief voor dem anier waarop er in het team met elkaar werd omgegaan. Ricky van den Berg was zijn 'allerbeste vriend' binnen het team, en Sjaak Polak mocht hij 'erg graag'

Ergo: een storm in een glas water want toen ze dit item maakten wisten ze inderdaad al dat de mannen hechte teamgenoten en vrienden waren (staat toch enigszins haaks op het verhaal dat hij bij Sparta zou zijn weggepest). Het was wat hem betreft gewoon een heel goed gelukte grap die paste bij hoe ze met elkaar omgingen.

Jep, zouden wij ook zeggen als we op een massagetafel worden vastgebonden en een lading hete brei op onze anjer krijgen.

De reactie van Jinek

Mocht je de 'goed gelukte grap' hebben gemist 👇

/ / Vandaag ook veel bekeken

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

/ / Reacties