Delen is lief

Email

Facebook verwijdert (en herplaatst) Johan Derksen-bericht van Bennie Jolink: "Censuur!"

Bennie Jolink, de niet altijd even politiek correcte frontman van de Achterhoekse band Normaal deed op Facebook zijn beklag over de rel rondom Johan Derksen, en ook hij vond dat de klagers maar een stelletje hypocriete slijmerds waren:

Wat Derksen vertelde was een onschuldig verhaal over iets wat wij bijna dagelijks meemaakten. Gewoon dronken lolmakerij, anders niks. [...] We hebben vrouwen meegemaakt die voorstellen deden waar de duivel een kleur van zou krijgen! Of we er wel of niet op ingingen laat ik in het midden maar als overtuigd feminist kan ik zeggen dat ik nooit iets tegen de zin van een vrouw heb gedaan. Wat er nu voor preuts gelul plaatsvindt, gaat alle perken te buiten.

Kun je wat van vinden, kun je ook niet doen, maar feit is wel dat het bericht van Facebook werd gehaald. Niet door Bennie, maar door ome Zuckerberg, zonder enige opgaaf van redenen. Al zijn die wel te raden natuurlijk. Jolink reageerde tegenover het AD:

Dat heeft Facebook gedoan. CENSUUR!! Haha. Loat duudelijk wèhn dat ik der gin woord van terugnem!

Inmiddels heeft Facebook het bericht weer teruggezet en deze gaat aardig rond: het is inmiddels al meer dan 2.300 keer gedeeld. Oordeel zelf.

Ook veel bekeken

Topreactie (+)

Dat bedrijf heeft zijn roots in een heel eng land, the home of the free and the brave... my ass! Er is daar geen vrijheid meer, en NL gaat heel hard die kant op dankzij de hypocriete deugkneuzen...

Reacties ()

Heb je onze app al?

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail