Derksen komt terug van uitspraak in Vandaag Inside: "Vrouw niet gepenetreerd met kaars" TV
Auteur
28/04/2022 09:00

Derksen komt terug van uitspraak in Vandaag Inside: "Vrouw niet gepenetreerd met kaars"


Na de ophef die er ontstond toen Johan Derksen afgelopen dinsdagavond een redelijk bizarre 'jeugdzonde' in het programma Vandaag Inside opbiechtte, waarin hij insinueerde ooit eens een kaars in de vagina van een bewusteloze vrouw had gestopt, ontkende hij gisteravond dat er sprake van penetratie is geweest.

Ik probeerde me kwetsbaar op te stellen door te vertellen dat ik me wel eens heb misdragen. Maar in de jaren '60 en '70 werd hier gewoon anders mee omgegaan

Voor schrijver en columnist Roos Schlikker was deze 'kaars-anekdote' een brug te ver en kwam deze uitleg sowieso te laat, want zij stapte op als vaste tafelgast van het programma. René van der Gijp heeft de oplossing om in de toekomst dit soort gedoe te voorkomen; het programma gewoon niet meer live uitzenden en alles eruit knippen waar gezeik van komt: "Als je zes keer per jaar iets uithaalt, dan heb je wel zes keer minder gezeik".

Bekijk hier de reactie van Johan Derksen

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair