BIOS uitlezen...
Smeerpijp Ali B. nu ook door Ellen ten Damme beschuldigd van seksueel wangedrag Shownieuws
Auteur
23/04/2022 09:31

Smeerpijp Ali B. nu ook door Ellen ten Damme beschuldigd van seksueel wangedrag


Terwijl deze week bekend werd dat IVT - de product van The Voice of Holland - in tegenstelling tot hun eerdere statement wel degelijk op de hoogte was van de misstanden die tijdens het tv-programma hebben plaatsgevonden, onthulde Ellen ten Damme gisteren in 'De Geknipte Gast' van Özcan Akyol dat ook zij te maken heeft gehad met seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Er is een verhaal van mij dat helemaal geen geheim was en dat ik destijds ook heb verteld in mijn omgeving. Dat gaat over Ali B. Ik vind hem echt een lul. Hij spoort echt voor geen meter en daar heb ik dus ook een verhaal over.

Ali B en de Muziekkaravaan

Het schijnt 8 jaar geleden te zijn gebeurd tijdens de opnames van het tv-programma 'Ali B en de Muziekkaravaan' (check hier de clip) en om de vrouwen te steunen die naar aanleiding van The Voice hun verhaal hebben gedaan, heeft dus ook de 54-jarige zangeres onlangs een verklaring bij de politie afgelegd.

Anouk zat gisteravond bij Jinek om over haar nieuwe album te vertellen, maar ze was ook vrij duidelijk over de smeerlapperij van haar voormalige vriend Ali B: "Hij heeft gewoon therapie nodig".

Check dit ook even

Check dit ook even

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair