Delen is lief

Email

Glennis Grace spreekt publiek toe over supermarktgevecht: "ik heb het nog niet verwerkt"

In de Neerlandsche pers is dit akkefietje al lang en breed uitgemeten, maar aangezien ze gisteravond - na eerst een 'excuusvideo' te hebben gemaakt - sinds lange tijd weer eens op het podium stond, moest er natuurlijk nog wel het een en ander van d'r hart.

Als vrienden aan mij vragen hoe het met mij gaat, dan merk ik dat ik nog niet echt heb verwerkt wat er de afgelopen tijd is gebeurd. [...] Ik ben de laatste maanden werkelijk met mijn haren door de modder heen gesleurd

Ergo: ondanks de 'leeuwin' die ze is heeft het nog niet goed verwerkt en het er nog steeds erg moeilijk mee. Hoe zou het eigenlijk met die supermarktmedewerker zijn?

So much wow

Topreactie (+)

En terecht, tuig wat denkt dat ze boven iedereen staan en speciaal zijn, zich vervolgens gedragen als criminelen. Helaas voor haar kwam ze er niet mee weg, en nu duikt ze in de slachtoffer rol, typische een egoïstische narcist! Ja dat soort typetjes moet je lekker door de modder sleuren. Heerlijk hoe de maatschappij dit soort sterallures hard met de voetjes terug op de vloer smijt. Bij deze wens ik haar nog een hoop ellende en een totaal gesloopt imago toe.

Reacties ()

Skoften app

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail