Pasgeboren zoontje Cristiano Ronaldo overleden, hele voetbalwereld leeft met het gezin mee Shownieuws Instagram/georginagio
Auteur
19/04/2022 10:30

Pasgeboren zoontje Cristiano Ronaldo overleden, hele voetbalwereld leeft met het gezin mee


Verdrietig nieuws uit de voetballerij want gisteravond maakte Cristiano Ronaldo bekend dat zijn net geboren zoontje is overleden. Zijn vriendin Georgina Rodríguez was zwanger van een tweeling en bracht wel een gezond meisje ter wereld. In een statement op Instagram schreef het stel:

Tot ons grote verdriet moeten we mededelen dat ons jongetje is overleden. Het is de grootste pijn die ouders kunnen voelen. Alleen de geboorte van ons dochtertje geeft ons de kracht om met wat hoop en blijdschap dit te doorstaan. We willen de doktoren en zusters bedanken voor al hun goede hulp en zorg. We zijn allemaal kapot van dit verlies en we vragen om privacy in deze voor ons moeilijke periode. Ons jongetje, je bent onze engel. We houden altijd van je.

In oktober vorig jaar maakte het stel bekend zwanger te zijn. De 37-jarige Ronaldo had al vier kinderen, waarvan een dochter met zijn huidige vriendin. Afgelopen zaterdag scoorde hij voor Manchester United nog een hattrick op Norwich City. Op social media regent het inmiddels steunbetuigingen vanuit de voetbalwereld.

Het statement van Ronaldo en Rodríguez

Een paar reacties op Twitter

/ / Ook interessant

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

/ / Reacties