Rellen tijdens bekerfinale in De Kuip nadat gemaskerde fans het PSV-vak binnendringen Sport
Auteur
18/04/2022 10:50

Rellen tijdens bekerfinale in De Kuip nadat gemaskerde fans het PSV-vak binnendringen


Met veel hoogstandjes en maar liefst 3 afgekeurde doelpunten was het voor de neutrale toeschouwer een mooi potje voetbal om naar te kijken. Waar Ajax in eerste instantie voorkwam na een goal van Ryan Gravenberch, wist PSV uiteindelijk de wedstrijd binnen te slepen door in de 2e helft de 1-1 en de 2-1 te maken.

Op de tribunes van de uitverkochte Kuip in Rotterdam ging het er minstens zo spectaculair aan toe; 'supporters' maakten zich schuldig aan openlijk geweld, het bezit of gooien van vuurwerk, drugsbezit en niet voldoen aan bevel of vordering. Dit leidde tot 22 aanhoudingen en 3 gewonden. Eén agent raakte gewond aan zijn hand en moest naar het ziekenhuis voor controle en behandeling. Van de uitgebroken Ajax-supporters krijgen vijf van hen van de Kuip een eventuele maatregel opgelegd wegens het overtreden van de stadionhuisregels.

Fijn hè, dat er bij voetbalwedstrijden weer publiek aanwezig mag zijn!

Veel besproken

Veel besproken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair