BIOS uitlezen...
Roddelpraat door de knietjes na beschuldiging van betalen zwijggeld door miljardair John de Mol Shownieuws
Auteur
17/04/2022 15:31

Roddelpraat door de knietjes na beschuldiging van betalen zwijggeld door miljardair John de Mol


Als je het 'wel en wee' van de showbizz enigszins volgt dan heb je ongetwijfeld meegekregen dat Johnny de Mol binnenkort tegenover zijn ex-vriendin Shima Kaes in de rechtszaal staat voor één of meerdere vermeende mishandelingen.

Terwijl Sjonnie onlangs in zijn programma HLF8 nog met 2 vingers in de lucht beweerde (wat dat ook moge betekenen) dat er niets van waar was, deden Jan Roos en Dennis Schouten er afgelopen woensdag een schepje bovenop: er zou sprake zijn geweest van minstens 4 mishandelingen waarbij 1x ome John de Mol alle aanwezige getuigen €5.000 p.p. zou hebben gegeven om hier niets over naar buiten te brengen.

Met name over dat laatste statement was ome Sjon niet helemaal te spreken en stuurde een sommatiebrief naar beider heren:

We moeten de aflevering verwijderen. We moeten niet meer zeggen wat we hebben gezegd. We moeten rectificeren. Anders volgt er een kort geding. Nu zijn we reeds de gang naar de rechtbank redelijk tot verschrikkelijk zat, als zal het hoger beroep tegen Famke Louise een waar volksfestijn worden. Maar nu moeten we het dus gaan opnemen tegen de machtigste en rijkste man in het medialandschap. Dus we gaan maar eens lang en flink overleggen met MC Radboudje wat te doen.

Weer met de pet rondgaan om MC Radboudje te kunnen betalen gaat 'm deze keer niet worden, want "we weten tegen wie we het opnemen [...] we zullen voldoen aan de meeste eisen van de baas van de media in Nederland".

Morgenmiddag 17:00 dus de rectificatie en in de uitzendingen van aanstaande woensdag zullen ze er ongetwijfeld op terugkomen.

Trending vandaag

Trending vandaag

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!

Reacties

Reacties

Personen