Eindelijk: de waanzinnige trailer voor het vierde seizoen van Stranger Things is hier! TV
Auteur
12/04/2022 14:15

Eindelijk: de waanzinnige trailer voor het vierde seizoen van Stranger Things is hier!


We hebben er even op moeten wachten (kuchdriejaarkuch) maar het gaat eindelijk gebeuren: Stranger Things seizoen 4 is binnenkort te bekijken op Netflix! Vanaf 27 mei kun je 'volume 1' gaan bekijken, en op 1 juli dropt 'volume 2'. Wat dat ook precies inhouden mag, maar dat je niet in één avond door de nieuwe afleveringen kunt knallen lijkt hiermee een feit te zijn. Wat staat ons allemaal te wachten?

Het is zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden, ook maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op.

Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

We krijgen ook te maken met een nieuw personage waar we niks over gaan vertellen, behalve dan dat die rol wordt gespeeld door Robert Englund. Inderdaad, de acteur die Freddy Krueger speelde in de Nightmare on Elm Street-films. De originele dan, niet de remake.

Nog 6 weekjes geduld dus, tot die tijd moet je het met onderstaande trailer doen. Geen straf, want deze ziet er weer ouderwets bruut uit!

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties