BIOS uitlezen...
Een overzicht van de compleet krankzinnige corona-situatie in Shanghai Nieuws
Auteur
11/04/2022 13:01

Een overzicht van de compleet krankzinnige corona-situatie in Shanghai


De echte corona-piek lijkt in Europa wel een beetje achter de rug, al kan er elk moment natuurlijk een nieuwe variant opduikt die ons allemaal weer in onze huizen opsluit. Theoretisch dan, want als je wil kun je nog steeds naar buiten. Klinkt volkomen logisch, maar in China gaat het, zoals we gisteren al zagen, momenteel echter compleet een andere kant op.

Mensen worden opgesloten in hun huizen, positief getesten worden direct afgevoerd naar quarantaineplekken die meer op concentratiekampen lijken, kinderen worden van ouders gescheiden en dat allemaal niet echt op een zachthandige manier. Puur en alleen omdat er weer een uitbraak van COVID-19 lijkt te zijn. Oké, kleine slag om de arm omdat de beelden van social media komen en nepnieuws altijd op de loer ligt, maar dit is niet de eerste keer dat China behoorlijk bruut reageert op een uitbraak.

Nu is er een heeeeeeeeeeeeleboel af te dingen op de Nederlandse overheid en er zijn een heleboel mensen die onze coronamatregelen vergeleken met het regime van China, maar na het zien van deze beelden zetten die mensen het geheel wellicht weer een beetje in perspectief. Wat du faque.

Soldaten komen Shanghai binnen

Honden en katten worden van straat gehaald

Mensen demonstreren omdat er geen voedsel is

Een klein beetje eten voor een hele gemeenschap

Dit gebeurt er als je online klaagt

Voedsel wordt gedumpt omdat verspreiden onder de bevolking teveel werk zou zijn

Iedereen moet knielen

In quarantaine, niemand weet waarheen

Een van de kampen

Baby's worden gescheiden van hun ouders

Wie niet horen wil...

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties