Even voorstellen: dit is Dorien Rose Duinker, Playmate én vriendin van Willem Engel Hot shots
Auteur
04/04/2022 15:01

Even voorstellen: dit is Dorien Rose Duinker, Playmate én vriendin van Willem Engel


Dat Willem Engel in de afgelopen tijd een aantal keer is gearresteerd is je ongetwijfeld niet ontgaan. Het feit dat we het moment suprême in geuren en kleuren op video te zien kregen hebben we aan zijn vriendin Dorien Rose Duinker te danken.

De op 14 november 1983 geboren Haarlemse werd in 2005 uitgeroepen tot de eerste Nederlandse Playmate van het jaar en in 2009 tot succesvolste Nederlandse Playmate everooit. Daarnaast shinede ze op de covers van Glamour, Elle, Cosmogirl, Elegance, Marie Claire, kreeg ze wat rolletjes in films als Amsterdam Heavy en Dans met de Duivel. Daarna maakte ze ook furore in de series Voetbalvrouwen, Shouf Shouf! en Gooische Vrouwen.

Rose <3 Willem

Hoe ze in aanraking met de Viruswaarheid-voorman Willem Engel is gekomen durven we niet te zeggen, maar aangezien ze op social media ook regelmatig berichten over 'de hoax global warming' de 'new world order' en recent over 'de manier waarop we worden voorgelogen over Oekraïne', zien we ergens wel een klein haakje.

Genoeg geluld. Na het informatieve is het nu tijd voor het visuele deel.

P.O.W.N.E.D.

Toen Omroep Powned net het levenslicht zag was ze onderdeel van P3, de enigszins ondeugende versie van K3. Wat kan ze zingen hè?

/ / Veel besproken

Meer over
Delen

/ / Reacties