BIOS uitlezen...
Will Smith levert lidmaatschap Oscar-organisatie in, wordt ook gecanceld door Hollywood-agent Shownieuws
Auteur
02/04/2022 11:32

Will Smith levert lidmaatschap Oscar-organisatie in, wordt ook gecanceld door Hollywood-agent


Heel even leek het anders te lopen dan het gemiddelde schandaal, waar het cancelen over het algemeen vrij snel zijn intreden doet. Will Smith mocht namelijk al blijven zitten nadat hij Chris Rock een poeier had verkocht op het podium, om vervolgens doodleuk een Oscar te ontvangen voor beste acteur, maar hij had vervolgens ook een hoofdrol (pun intended) bij de afterparty. Daarna bleef het redelijk stil. Tot nu!

Will Smith levert lidmaatschap in

Will Smith heeft zichzelf namelijk gecanceld, soort van, door zijn lidmaatschap van The Academy of Motion Picture Arts and Sciences op te geven. De Academy was namelijk een disciplinaire procedure tegen hem. De gevolgen: kan hij niet meer meestemmen voor de Oscars. Ook kan hij niet meer elk evenement bezoeken dat de Academy organiseert.

Hollywood-agent stopt de samenwerking

Maar dat is niet het enige. Ook een grote Hollywood-agent heeft aangegeven de samenwerking met het productiebedrijf Westbrook te stoppen naar aanleiding van zijn idiote gedrag. Westbrook is door Will Smith en zijn vrouw Jada Pinkett Smith opgericht in 2019.

I’m not giving Westbrook any projects. And I may even blow up the ones that I have that are currently in negotiations. What’s Westbrook without Will? Nothing.

Nou, who's next?

Vooruit, nog één keer dan... 👋🏿

Ook interessant

Ook interessant

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties