BIOS uitlezen...
Tanja Jess reageert op uitzending Roddelpraat waarin haar huwelijk wordt gesloopt Shownieuws
Auteur
01/04/2022 10:30

Tanja Jess reageert op uitzending Roddelpraat waarin haar huwelijk wordt gesloopt


De heren van Roddelpraat zijn afgelopen woensdag weer compleet loco gegaan met hun nieuwe "ScOoOoOoOoOoOp" en dit keer moest Charly Luske het ontgelden. Hij zou namelijk dappere pogingen tot vreemdgaan met een jong meisje hebben gedaan en die dame heeft alle screenshots en spraakberichten doorgestuurd naar het beruchte juicechannel. Die knalden alles zonder filter de uitzending in en naar verluidt zou het huwelijk tussen hem en Tanja Jess over zijn. Tot zover niets nieuws.

Echter blijkt Tanja Jess het niet helemaal te snappen en besloot ze te doen wat je NOOIT moet doen: reageren. Ze schreef een heel epistel op Instagram waarbij ze eerst Roddelpraat uitkotst vanwege alle soorten -ismes die er maar zijn (wij vonden ageism wel een hoogtepuntje) maar kwam daarna met een heel verhaal over Charly's problemen, de demonen uit zijn jeugd, zijn problematische gedrag, noem de hele handel maar op. Oftewel: hoe maak je van een roddel (oké, met wel behoorlijk wat bewijs maar toch) ineens de complete waarheid. Het huwelijk lijkt aan een zijden draadje te hangen maar ze hopen de rest privé uit te kunnen zoeken.

Alle bevriende BN'ers reageren op haar post met steunwensen en vooral héél véél hartjes. Onder hen ook een oude bekende...

De reactie van Tanja Jess

<3

Dennis maakt zich wel een beetje zorgen

De volledige Roddelpraat-aflevering

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair