BIOS uitlezen...
Drentse veenlijken jagen je de stuipen op het lijf in Nederhorrorfilm 'Moloch' Films & Series
Auteur
31/03/2022 13:30

Drentse veenlijken jagen je de stuipen op het lijf in Nederhorrorfilm 'Moloch'


Echt goede horrorfilms uit Nederland? Die zijn er eigenlijk nauwelijks. Je hebt titels als De Johnsons, Sint, Sl8n8 en natuurlijk de klassieker De Lift, en alhoewel die films prima te kijken zijn worden ze nooit echt briljant of eng. Binnenkort komt echter de film 'Moloch' uit en die lijkt al een heel stukje interessanter!

Niet in de laatste plaats vanwege regisseur Nico van den Brink die al eerder korte horrorfilms maakte, maar vooral vanwege het 'waargebeurde' aspect. De film draait namelijk om veenlijken, en is opgenomen in het gebied waar deze veenlijken ook daadwerkelijk gevonden zijn.

Wanneer Betriek in haar huis zonder enige aanleiding wordt aangevallen door een onbekende man, gaat ze op zoek naar een verklaring. Steeds vaker wordt ze geconfronteerd met onheilspellende gebeurtenissen. Een eeuwenoude legende lijkt haar familie te terroriseren. Kunnen ze aan hun lot ontkomen?

Hoofdrollen in de film zijn weggelegd voor Sallie Harmsen, Markoesa Hamer, Anneke Blok, Fred Goessens en Jack Wouterse, de film is vanaf 19 mei exclusief in de bioscoop te bekijken. De trailer belooft in elk geval een hoop goeds, kom maar op!

Check dit ook even

Check dit ook even

Meer over
Delen

Reacties

Reacties