Turkse broers doodgeschoten bij McDonalds Zwolle terwijl kinderen zaten te eten Nieuws
Auteur
31/03/2022 10:17

Turkse broers doodgeschoten bij McDonalds Zwolle terwijl kinderen zaten te eten


Bizar nieuws uit Zwolle, waar middenin een drukbezochte McDonalds aan de Floresstraat een dubbele liquidatie plaatsvond. Meerdere gezinnen en kinderen waren getuige van de bloedige schietpartij waarbij twee Turkse broers, Huseyin en Ali Torunlar om het leven kwamen.

Naar verluidt zat de dader al een uur in het restaurant en zat hij voordat hij zijn wapen trok rustig naast de broers te eten, waarna hij zijn complete magazijn op de mannen leegschoot. Er zaten op dat moment zo'n 100 mensen in de fastfoodtent. De broers bezaten meerdere ondernemingen in en rond Zwolle, waaronder een restaurant. De reden voor deze bizarre liquidatie is vooralsnog onbekend, maar het lijkt tot zover om een afrekening te gaan. De politie heeft de zaak in onderzoek en bekijkt alle camerabeelden, burgemeester Peter Snijders reageerde:

Ik ben zeer geschrokken van deze heftige gebeurtenis, die veel impact heeft op de medewerkers en de aanwezige bezoekers. Mijn gedachten zijn bij alle getroffenen en de nabestaanden van de slachtoffers en bij iedereen die er ongevraagd ooggetuige van is geweest.

Update: er is inmiddels een 32-jarige verdachte opgepakt.

Verhaal van een ooggetuige

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties