Voor slechts 6 ton kun je vanuit je bed koken in dit royale Amsterdamse appartement van 37 m² Lifestyle
Auteur
29/03/2022 14:00

Voor slechts 6 ton kun je vanuit je bed koken in dit royale Amsterdamse appartement van 37 m²


Allemaal opletten, want tijdens ons wekelijkse rondje #Funda hebben we weer een nobrainertje voor je gevonden. Niet over nadenken, meteen kopen want voordat je het weet is iemand anders je voor! Je weet hoe de huidige huizenmarkt eraan toe is en we hebben gekkere dingen gezien...

Vandaag reizen we namelijk af naar het pittoreske, knusse en vooral kleinschalige Amsterdam waar we een prachtig appartement aantreffen op de Vondelstraat. Twee hele kamers, en maar liefst ZEVENENDERTIG vierkante meter! Ja, dat lees je goed, ruimte in overvloed... Hoe dat er van buiten uitziet? Nou, zo:

Specificaties

Chique toch? We bedoelen overigens niet die grijze Volkswagen op de voorgrond (al beschikt die over een vergelijkbare binnenruimte maar dat terzijde) maar natuurlijk het gebouw daarachter. Een woning zonder auto's op de foto krijgen is in Amsterdam helaas niet mogelijk. Voordat je direct op de koopknop kunt drukken eerst wat fijne specificaties:

✅ Bouwjaar: voor 1906
✅ Woonoppervlakte: 37 m² 
✅ Aantal kamers: 2
✅ Aantal badkamers: 1 ( d'oh)
✅ Isolatie: geen
✅ Bijdrage VvE per maand: €70,-

Effe vergelijken

Nou, daar moet je het mee doen, en met een prijs van €595.000,- levert dat een vierkantemeterprijs van €16.081,- op. Katsjingggg. Kleine vergelijking: voor de prijs van 7,5 vierkante metertjes in Amsterdam koop je een compleet woonhuis met 4 kamers, 92 m² woonruimte en een perceel van 498 m² in Termunterzijl. Oké, moet je nog wat aan klussen, maar toch...

Echter, in die Groningse woning kun je niet koken vanuit je bed, en dát kan in Amsterdam dan weer wel! Verschil moet er wezen... Stel je toch eens voor, je doet je ogen open, strekt je arm om het koffiezetapparaat aan te zetten, slurpt je koffie en bakt daarna vanuit je bed een eitje... Da's toch genieten?! Oké, het is vanwege de ruimte ook wel pure noodzaak, maar toch. Tijd voor een rondleiding!

This is where feitelijk alles happens want dit is het

Alles erop en eraan

De slaapkamer/logeerkamer/tweede kamer

Voorzien van alle gemakken

De jungle annex gezamenlijke achtertuin

Koop dan

Nou, aftikken en verhuizen maar, dus klik hier om een bod te doen!

Ook AT5 besteedde er aandacht aan

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties