Kijkers verbijsterd na huilverhaal van eigenaar gecrashte Lamborghini Rick Stippent bij Jinek TV
Auteur
29/03/2022 11:06

Kijkers verbijsterd na huilverhaal van eigenaar gecrashte Lamborghini Rick Stippent bij Jinek


Afgelopen weekend kwamen er behoorlijk bijzondere beelden naar buiten van een Lamborghini die met een stevig vaartje over de snelweg kwam jakkeren en daarna tegen de vangrail werd gespot. Mocht je die gemist hebben, check ze dan effe hier. Hoe dan ook, dat ding was van Rick Stippent, een autopoetser die daarmee een aardig fortuin vergaarde. In elk geval genoeg knaken om een Lambo van een half miljoen te kunnen kopen.

Gisteravond zat de beste man bij Jinek (dat weer werd gepresenteerd door Humberto Tan) om zijn verhaal te doen. Deed 'ie ook al bij Hart van Nederland. Het was namelijk niet eerlijk hoe hij op social media werd belaagd want hij had écht niet veel te hard gereden. Boehoe. Verder was het ook erg zielig, want om zo'n Lambo opnieuw bij elkaar te sparen, daar moest hij wel weer 10 jaar voor werken. Toch lullig, koop je een auto van 5 ton, verzeker je hem niet genoeg. Offffff zou hij nu al in de gaten hebben dat die verzekering gaat weigeren omdat hij wellicht toch een paar kilometertjes boven de maximumsnelheid zat?

Allemaal de schuld van de media

De video waarin hij met hoge snelheid voorbij komt zeilen verklaarde hij ook, want hij was nét toevallig even aan het accelereren en de media maakt daar weer een enorm ding van. Allemaal de schuld van de Rabobank dus. Ook zou hij daarna metéén hebben geremd. Dat klopt, maar dat leek niet vrijwillig te zijn; verderop ging namelijk een andere automobilist naar de linkerbaan waardoor hij niet verder kon.

Volgens hem was het in elk geval absoluut niet zo extreem allemaal, want aan de bandensporen kon je duidelijk zien dat hij niet eens een remweg had. Wat ook kan zeggen dat het zó snel ging dat je niet kon remmen, maar hey, dat zoekt de politie maar uit. Hoe dan ook, mensen vonden het belachelijk dat deze man in talkshows werd uitgenodigd, maar oordeel vooral zelf!

Hij was helemaal "in shock" bij Hart van Nederland

Ook bij Jinek was het allemaal de schuld van social media

Twitterend Nederland vond er in elk geval ook iets van

Braaaaaappppp

/ / Ook interessant

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

/ / Reacties