13-jarige krijgt tijdens arrestatie een corrigerende tik van agent in Nijmegen Random
Auteur
27/03/2022 11:31

13-jarige krijgt tijdens arrestatie een corrigerende tik van agent in Nijmegen


De verstandhouding tussen jeugd en politie blijft altijd wel een dingetje hè? Als broekie moet je een hekel aan de popo hebben, want dat is stoer en ze zijn natuurlijk de 'vijand'. Ome agent krijgt daardoor regelmatig met opgefokte pubertjes te maken die allesbehalve meewerken, zeker als de camera's draaien, en daardoor kunnen wel eens korte lontjes ontstaan...

In dit specifieke voorbeeld is naar verluidt een politieauto over de voet van een 13-jarige jongen gereden en toen hij de agenten erop aansprak kreeg hij een "volgende keer rij ik 'm eraf" te horen. Was 'ie uiteraard niet van gediend en heeft in zijn emotie 'hou je bek' geroepen.

Vanaf dat moment begint deze video waarin te zien is hoe de agent een (corrigerende) tik uitdeelt omdat er met ziektes gescholden zou worden. Oordeel vooral zelf.

facebook/indara.philips

Het verhaal van Indara dat zij op Facebook deelde

Gister omstreeks 17.30 is mijn zoon gearresteerd. Hij liep met vrienden in de stad en een agent is over zijn voet gereden toen mijn zoon en zijn vrienden de agent hierop aanspraken zei hij doodleuk;; volgende keer rij ik 'm eraf.. hierna heeft mijn zoon in zijn emotie hou je bek gezegd en dit op film is wat er vervolgens is gebeurd. Een kind van 13 jaar!! Die geen verzet vertoond en toch tegen zijn hoofd word geslagen!!! De agenten beweren dat er mijn zoon met ziektes heeft gescholden. Alle omstanders die wij hebben gesproken zeggen van niet en dit is ook niet te horen op de film. Meneer de agent ik hoop dat je je trots voeld maar wij laten dit hier niet bij zitten. Ik zou graag willen vragen of mensen die getuige waren gister mij een bericht willen sturen en om allemaal dit filmpje zoveel mogelijk te delen zodat meneer de agent zijn welverdiende podium krijgt BEKENDHEID!

Het eindresultaat

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties