Utrechtste studenten beweren: "met GHB gedrogeerd door beveiligers van La Grotte du Yeti" Nieuws
Auteur
25/03/2022 15:33

Utrechtste studenten beweren: "met GHB gedrogeerd door beveiligers van La Grotte du Yeti"


Ken je dat verhaal van die Utrechtse studenten die gezellig op wintersport naar het Franse Risoul gingen, waarvan 9 leden van het Utrechtse Studenten Corps (USC) en de verwante vrouwenvereniging UVSV onwel geworden vermoedelijk met GHB zijn gedrogeerd? Nou, dat is dus behoorlijk uit de hand gelopen en volgens een aantal mensen schijnt dit al jarenlang schering en inslag te zijn.

Er gaat nu een video rond waarin iemand van het senaat aangeeft dat ze z.s.m. weg moeten omdat er die avond al 5 mensen gedrogeerd zijn. Vond de bewaking blijkbaar niet echt leuk waarna ze meteen ingrepen.

De reviews van de altijd gezellige "levensgevaarlijke toko" La Grotte du Yeti stromen nu vol met klachten.

Deze tent moet permanent gesloten worden. Om het half uur valt er iemand neer door drogeringen met ghb. De bewakers staan erbij en doen er niks aan. De bewakers zijn heel corrupt. Ook schrijven ze meer geld af van je Yeti pas dan eigenlijk moet. Kortom, het is een verschrikkelijke tent en ik kom hier voor geen miljoen meer terug!

Het bedrijf dat de skireis organiseert laat weten dat onderzocht wordt wat er zich precies heeft afgespeeld, dus daar hoor je waarschijnlijk nooit meer iets van.

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties