BIOS uitlezen...
Het is de Dag van het Bier: 5 prima redenen om vandaag extra veel bier naar binnen te gieten! Documentaire
Auteur
02/08/2019 17:31

Het is de Dag van het Bier: 5 prima redenen om vandaag extra veel bier naar binnen te gieten!


Ten eerste natuurlijk omdat het vrijdag is, maar daarnaast is het ook nog eens de Internationale dag van het Bierrrr. Mocht je je toch enigszins bezwaard voelen om ook vanavond het glas weer aan je lippen te zetten, check dan even deze 5 reden om je te laten overtuigen.

1. Bier houdt je hart gezond

Uit onderzoek blijkt dat bier óók goed voor je hart is. Gemiddelde bierdrinkers hebben 42% minder kans op hart- en vaatziekten vergeleken met niet-drinkers. Proost :beers:

2. Bier bevat minder calorieën dan een glas jus d’orange!

Mocht je toch een beetje aan je lijn willen werken dan kun je 's ochtends dus beter een biertje opentrekken in plaats van een jus d'orange.

3. Het geeft je een creatieve boost

Ze nou zelf; hoeveel geniale ideeen hebben jullie wel niet bedacht tijdens een avondje doorhalen? Dat ze een dag later vaak behoorlijk waardeloos blijken te zijn telt vandaag ff niet mee.

4. Herstel sneller met bier!

Vergeet water, Gatorade en die AA'tjes. Tik na je work-out gewoon even een biertje achterover en je herstelt het snelst. Zeggen wij niet, maar een aantal Spaanse wetenschappers wel, dus dan móét het gewoon kloppen.

5. Je kúnt er langer door leven

Nee, je wordt er geen 169 van maar onderzoekers aan Virginia Tech ontdekten dat regelmatige en gemiddelde bierdrinkers wel 19 procent minder kans hebben om plotseling te overlijden. Die pak je toch mooi even mee!

Eind goed, al goed

Hoogste tijd voor wat muziek onder het genot van een gele rakker. Proost, groetjes Arif :beer:

Trending vandaag

Trending vandaag

Meer over
Delen

Reacties

Reacties