BIOS uitlezen...
Deelnemer Temptation Island Gianni aangehouden voor Nederlands grootste methlab ooit Nieuws
Auteur
22/03/2022 11:30

Deelnemer Temptation Island Gianni aangehouden voor Nederlands grootste methlab ooit


Voor een heleboel mensen is Temptation Island toch wel een guilty pleasure. Heel slechte tv, maar stiekem toch wel vermakelijk als een van die anabolenbinkies zich vergrijpt aan een strakgetrokken, plastic verleidster. Die mensen zullen zich Gianni nog wel herinneren, die samen met zijn vriendin Melissa meedeed aan het seizoen van 2019. Zij werden samen van het eiland getrapt omdat ze allebei een telefoon hadden meegesmokkeld, kregen een jaar later samen een kindje, alles gezellig, eind goed al goed. Of toch niet?

Nee, niet dus want Gianni is inmiddels gearresteerd. Niet voor vreemdgaan met foute siliconendames, maar voor iets ernstigers: hij is hoofdverdachte in een zaak rondom het grootste methlab dat ooit in Nederland is aangetroffen. Vorig jaar juli werd het laboratorium gevonden in Nederweert, en er kon zo'n 100 kilo crystal meth per dag worden gemaakt. Voor de niet-dealers onder ons: da's een straatwaarde van een miljoen. Per dag ja. Zo zag dat ding er ongeveer uit:

De heren Gianni van der B. en Damien B., de hoofdverdachten, waren op vakantie in Dubai toen de politie hun huizen en bedrijven binnenviel, en na terugkomst hebben beiden zich op het bureau gemeld, waarna ze in voorarrest zijn genomen. Hoe de politie de mannen op het spoor kwam? Simpel eigenlijk: de bende maakte gebruik van cryptotelefoons van ANOM. Volkomen veilig en anoniem, zo dachten zij, maar in werkelijkheid wordt dat ANOM beheerd door de Amerikaanse FBI. Woepsie.

Zijn vriendin Melissa is overigens geen verdachte. Wordt vervolgd!

De confrontatie tussen het stel en de productie van Temptation Island

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair