Delen is lief

Email

Rotterdamse vrouw wil vriend omleggen, politie grijpt in en vloert haar met taser

Na de verwarde man is nu ook de verwarde vrouw opgedoken. Een ruzie in een Rotterdamse wijk is compleet geëscaleerd waarbij een vrouw met steekwapen achter haar 'vriend' aanrent waarbij ze roept: "Het boeit me niet, je gaat vandaag dood he!". Gelukkig was ome agent in de buurt die met getrokken taser de vrouw in een paar seconden naar de grond kreeg.

Als je de filmer moet geloven dan is dit waarschijnlijk niet het eerste akkefietje dat zich (tussen deze twee) heeft afgespeeld.

Video wordt gerenderd via de SCSI-poort op het mainboard van de DRS-bus...

Adblocker gedetecteerd

Hierdoor kan de video mogelijk niet afspelen. Schakel 'm uit en refresh de pagina!

Waarschuwing: expliciete content

klikken = kijken op eigen risico

Reclamevrij video's gluren?

Ads voor video's is niet echt ideaal, maar als je een gratis account aanmaakt en inlogt, heb je daar geen last meer van. Of, download onze app voor iOS of Android 💪

Artikel delen

Embed code

Veel bekeken

Topreactie (+)

Ha vind je dat gek? helemaal prima toch, en zeker ook nodig met het aanhoudende geweld. Het gebrek aan respect voor handhaving en hulpdiensten. Jeugd die steeds jonger ontspoort, honderden gekkies die zich samen steeds gekker praten. Steeds meer flippende gekkies die los gaan. Mocro maffia die ons land met geweld inneemt. De enorme criminaliteit en drugs handel. gewelddadige internationale bendes. Criminele gelukzoekers. E.A lijkt steeds extremer te worden. Er zijn dagelijks steeds meer situaties waarin je de genoemde middelen nodig blijkt te hebben om je werk veilig te kunnen doen. Dan vind ik het nog wel meevallen, aanpakken dat tuig. Massaal werken aan het vreemde beeld dat mensen hebben: regels gelden niet voor mij, maar enkel voor anderen. Daarnaast, wie niet horen wil moet maar voelen. Dan is het in Nederland nog een redelijk tamme bende hoor. Dit terwijl er in steeds meer gevallen militaire middelen ingezet zouden moeten worden. meteen afknallen sommig tuig. Aanpakken!

Reacties ()

Skoften app

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail