BIOS uitlezen...
Voor alle fans van Olav Mol: zo krijg je zijn F1-commentaar onder de Grand Prix van zondag Sport
Auteur
17/03/2022 15:15

Voor alle fans van Olav Mol: zo krijg je zijn F1-commentaar onder de Grand Prix van zondag


Jawel hoor, het F1-seizoen staat weer op het punt van beginnen want aanstaande zondag is het weer 'Lights out and away we go' in Bahrein! Die winterstop heeft veel te lang geduurd en dus is het tijd om weer vol gas te gaan. Maarrrrrrrr, fans van Olav Mol hebben dit jaar een probleem, want zijn commentaar is er dit jaar niet bij. Of toch?

JAWEL! Er is namelijk een manier om zijn commentaar (met alle racegeluiden uiteraard) onder de race te fietsen, en het enige dat je daarvoor nodig hebt is de app van Grand Prix Radio. Die vind je hier voor iOS en hier voor Android. Vanaf daar zendt Olav zijn commentaar uit, en zijn team heeft zelfs een slider in de app gezet waarmee je de timing van het commentaar aan kunt passen. Zo kun je de hele handel dus precies synchroon leggen met de tv-beelden, kind kan de was doen!

Overigens krijgt F1TV Pro vanaf juni ook Nederlands commentaar ingebouwd, het is nog niet bekend of dat Olav of de mannen van Viaplay gaan worden. Hoe dan ook, zin in want na dat dramatisch beroerde vierde seizoen van Drive to Survive wordt het wel tijd voor echte actie op de baan.

Zo deed hij op de circuits altijd zijn verslag

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties