BIOS uitlezen...
Chaotische beelden van vrouw die neergeschoten wordt nadat ze agenten met een keukenmes aanvalt Bizar
Auteur
17/03/2022 14:31

Chaotische beelden van vrouw die neergeschoten wordt nadat ze agenten met een keukenmes aanvalt


De bizarre actie van de 47-jarige Yan Li, door met een keukenmes op een aantal agenten in te hakken, heeft ze uiteindelijk met haar leven moeten bekopen. Dit alles omdat ze het niet eens was met het ontruimingsbevel dat was uitgevaardigd. Meerdere agenten van de politie van San Diego, waaronder een K9-eenheid, sluiten zich bij de 45 minuten durende patstelling aan, terwijl Li woedend terugschreeuwt vanuit het appartement en weigert naar buiten te komen. Een officier eist dat ze haar handen opsteekt, maar ze weigert; hij vuurt twee kogels met 'beanbags' op haar af waarna ze op de agenten af springt.

Er breekt chaos uit als de officieren zich terugtrekken uit het appartement, terwijl Li met het mes op hen afrent. Verschillende agenten vallen over elkaar heen waarna het vuur wordt geopend. De agent die werd neergestoken is naar het UCSD Medical Center gebracht, waaruit hij niet veel later weer werd ontslagen.

Als de afdeling Moordzaken haar onderzoek heeft afgerond, zal het worden beoordeeld door het Openbaar Ministerie van San Diego County om te bepalen of de agenten strafrechtelijk aansprakelijk zijn voor hun daden

Aldus de sherriff.

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties