Rusland doet Instagram in de ban en nu vinden alle influencers zichzelf heel zielig Nieuws
Auteur
15/03/2022 11:32

Rusland doet Instagram in de ban en nu vinden alle influencers zichzelf heel zielig


Duizenden doden, nog veel meer gewonden, uit elkaar gerukte gezinnen, miljoenen mensen op de vlucht, een land in angst in een al weken durend conflict, maar de Russische invasie van Oekraïne is eigenlijk pas écht zielig voor de Russische influencers.

Wat is er namelijk aan de hand? Rusland gaat na Facebook en Twitter nu ook Instagram in de ban doen, en dus hebben straks al deze strakgetrokken, dikgelipte sponsorzoekers geen inkomsten meer. Natuurlijk is dat best sneu, maar in de context van deze complete oorlog gaan liggen janken vanwege het feit dat je niet meer kunt binnenlopen op het geld van je sponsoren en reclamepartners? Nee, dát is wel een beetje hypocriet. Olga Buzova, een Russische realityster ging in haar video helemaal uit haar plaat:

Ik heb geen idee hoe de toekomst eruitziet. Ik weet het niet. Ik heb mijn leven, mijn werk en mijn ziel gedeeld met jullie. Dit is geen job voor me, het is een deel van wie ik ben. Het voelt als een groot deel van mijn hart. Mijn leven wordt me afgenomen.

Even terzijde: deze dame heeft 23 miljoen volgers, en haar vermogen wordt op zo'n 10 miljoen dollar geschat. Arm kind. Dáár zouden ze eens een giro 555 voor op moeten zetten...

Arm kind

Nu kan ze geen foto's van haar luxe eten in peperdure restaurants meer posten :(

Het relaas van Olga Buzova

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties