BIOS uitlezen...
Topatlete Madiea Ghafoor klust wat bij en stopt 13 kilo crystal meth en 34 kilo xtc in haar kofferbak Nieuws
Auteur
31/07/2019 11:31

Topatlete Madiea Ghafoor klust wat bij en stopt 13 kilo crystal meth en 34 kilo xtc in haar kofferbak


Blijkbaar heb je het in Nederland niet heel erg breed als je een topatlete bent. Sterker nog, een beetje bijklussen om je hoofd boven water te houden is dan ook meer regel dan uitzondering. Vorige maand is atlete Madiea Ghafoor G. in Duitsland opgepakt en tot gisteren was er niet precies bekend waarom ze vastzat, maar daar is vandaag verandering in gekomen.

Het gaat om 13,19 kilo crystal meth en 43,34 kilo xtc. In totaal had ze dus 57 kilo drugs bij zich. Volgens justitie in Duitsland wilde G. de drugs doorverkopen. Ze werd op 18 juni aangehouden en zit nog steeds vast. Haar Duitse advocaat is niet bereikbaar voor verder commentaar. Bron Ad.nl


Overigens zijn het niet alleen maar atleten die het zwaar hebben. Ook actrice Imanuelle Grives deed een Frank Masmeijertje want ze had het lumineuze idee om op Tomorrowland wat bij te verdienen door xtc-, amfetamine-, MDMA-pillen, twintig gram cocaïne en bijna tien gram ketamine te verkopen. Maar goed, dat was natuurlijk alleen maar ter voorbereiding op een nieuw rol.

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties