Wat sleeeeecht: is Chateau Bijstand nep en gaan de Meilandjes 's avonds gewoon naar huis? Shownieuws
Auteur
15/03/2022 11:05

Wat sleeeeecht: is Chateau Bijstand nep en gaan de Meilandjes 's avonds gewoon naar huis?


Jawel hoor, er is wéér een nieuw programma rondom de Meilandjes opgezet: Chateau Bijstand. De hele familie in een bijstandswoning, weinig knaken en zie maar hoe je het redt. Overleven op bijstandsniveau. Nu horen we je denken: "wat kuhuhuhuhuhut" (in de stem van Martien natuurlijk) en je bent niet de enige.

Het schijnt namelijk dat Nederland wel een beetje uitgeMeiland is. Tsjah, hoe lang blijft zo'n hysterische kerel met een hoog stemmetje leuk? Daar komt bij dat het er sterk op lijkt dat de familie heeft gelogen over de woning. Ze zouden namelijk hebben gezegd dat Talpa geen sociale huurwoning voor ze wilde zodat ze een écht hulpbehoevend gezin niet in de weg zouden zitten. Dat bleek onzin te zijn.

Instagram/juicechannel__

Ook zijn er buurtbewoners die getuigen dat de hele familie elke avond na de opnames vrolijk uit de wijk vertrok en 's ochtends weer terugkwam, om het te laten lijken alsof ze daar hadden geslapen. Angela de Jong is ook klaar met de familie en noemt ze nep, plus dat lachen om armoede volgens haar niet meer van deze tijd is.

Instagram/juicechannel__
Instagram/juicechannel__
Instagram/juicechannel__

We zullen zien, laat ondertussen effe weten wat jij van de familie vindt. Stiekeme guilty pleasure, of zap je meteen door? Stem in de poll hieronder!

Poll

Poll

De familie moest zelfs naar de kringloop

Check dit ook even

Check dit ook even

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties