Je hebt 850.000 euro: een dikke keet in de Achterhoek of een klein hok in Amsterdam? Lifestyle
Auteur
30/07/2019 19:30

Je hebt 850.000 euro: een dikke keet in de Achterhoek of een klein hok in Amsterdam?


Stel, je hebt 850.000 euro in je zak branden en je wil een huisje kopen. Dat treft, want wij hebben twee huizen voor exact dat bedrag voor je opgezocht!

Je kunt natuurlijk een royaal appartement (link) van MAAR LIEFST 65 vierkante meter in onze prachtige hoofdstad aanschaffen, voorzien van badkamer, toilet, slaapkamer en... Nou ja, dat is het eigenlijk. Als tuin een balkon van 3 vierkante meter. #geniet0n

Of je gaat wat verder richting het Oosten en komt in Gaanderen wonen (link hier). Iets minder bekend, iets minder BN'ers en bakfietsen, maar wel iets meer ruimte. Wat heet: de kelder heeft bijna twee keer zoveel vierkante meters als het gehele appartement in Amsterdam. Oké, de buitenkant is een kwestie van smaak maar van binnen (en in de tuin) kun je je lol op. Fitnessruimte met sauna, mancave, dikke keuken + woonkamer, jacuzzi, overkapping, twee badkamers, prima tuin... Een woonoppervlak van 319 en een totaaloppervlakte van 800 vierkante meter.

Maar kies maar. Waar zou jij je knaken op stukslaan? Wordt het Femke Halsema of wordt het de Zwarte Cross? Heineken of Grolsch? Amsterdam of Gaanderen?

Lekker knus in Amsterdam (65 m2)

Of toch liever in Gaanderen (319/800 m2)?

/ / Video van de dag

/ / Veel besproken

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

/ / Reacties