Verklaring politie Groningen over arrestatie en meer beelden van flippende Alex Soze Random
Auteur
11/03/2022 10:31

Verklaring politie Groningen over arrestatie en meer beelden van flippende Alex Soze


Hét nieuws van gisteren was, op die ellendige #oorlog na, natuurlijk totaalidioot Alex Soze die klappen uitdeelde aan een aantal agenten in Groningen en vervolgens naar de grond werd getaserd. Politie Groningen heeft via social media ook een verklaring gedeeld waarin wordt uitgelegd wat er precies is voorgevallen:

Vannacht is een 42-jarige man aangehouden nadat hij een agent heeft mishandeld aan de Poelestraat in Groningen.De man sloeg op de auto van politieagenten die onderweg waren naar een hulpverleningsmelding. Daarop werd besloten de man aan te houden. De man verzette zich hevig tegen zijn aanhouding en mishandelde daarbij een agent. De verdachte is vervolgens aangehouden met geweld (pepperspray en taser). Hij zit vast en zal worden verhoord. De gewonde agent is naar de eerste hulp gegaan voor zijn verwondingen

De agent in kwestie gaat aangifte doen van mishandeling en met Alex zijn voorgeschiedenis zullen we hem waarschijnlijk wel weer een tijdje moeten "missen".

/ / Nog meer interessants

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties