BIOS uitlezen...
Stop de persen: Demi Loo uit Valkenburg is FHM buurmeisje van het jaar Nieuws Instagram/demii.loo
Auteur
11/03/2022 10:10

Stop de persen: Demi Loo uit Valkenburg is FHM buurmeisje van het jaar


Nu zul je je eigen buurmeisje wellicht herinneren als dat kreng met die beugel en die sproeten die jou altijd pestte, maar bij FHM pakken ze het fenomeen 'buurmeisje' net even iets anders aan. Daar hebben ze elk jaar de verkiezing "Buurmeisje van het Jaar" en in 2022 gaat die titel naarrrrrr..... Tromgeroffel....

Demi Loo uit Valkenburg! Oké, niet echt een verrassing gezien de titel van dit artikel, maar toch: hoera! Ze wint hiermee een fotoshoot in lingerie (bring it on!) en uiteraard een notering in de FHM500. De Limburgse kapster/barbier is retetrots:

Ik vind het superleuk dat ik heb gewonnen en ik voel me mega vereerd. Ik vind het heel tof dat ik een shoot mag doen met Russell Pearson, daar kijk ik erg naar uit. Ik heb altijd al in de FHM500 willen staan, dus dat is wel een droom die uitkomt. [...] Voor mij is de winst van de FHM Buurmeisje-verkiezing extra bijzonder. Mijn opa bij wie ik ben opgegroeid thuis is deze week overleden. Hij heeft me geleerd nooit op te geven en mijn dromen achterna te gaan. Op het moment dat ik werd gebeld door de FHM redactie, maakte mijn hart een sprongetje: ‘het had zo moeten zijn’. Mijn boodschap aan de vrouw is dat als we elkaar blijven supporten, we veel meer geluk zullen ervaren.

Jeroen Holtrop ging even bij haar op bezoek

Women in control

Dit jaar was het thema van de verkiezing 'Women in Control', iets dat door de metoo-beweging en natuurlijk ook het hele schandaal rondom The Voice behoorlijk in het licht is komen te staan. Hoofdredacteur Chris Riemens vertelt hierover:

Dit jaar is het belangrijker dan ooit om de schoonheid van de vrouw te vieren. Dit doen we door het thema Women in Control door te trekken in onze FHM Buurmeisje - en FHM500 campagne. Hiermee leggen we de nadruk op dat vrouwen de controle horen te hebben over wie ze zijn en wat ze willen uitdragen. Vanuit deze gedachte willen we mannen als het ware opvoeden in hoe ze naar vrouwen kijken en hen benaderen. Hoe we de schoonheid van de vrouw in de praktijk willen vieren, is bijvoorbeeld door alleen vrouwelijke fotografen in te zetten voor de FHM500 fotoshoots.

Vanaf mei ligt de FHM met de shoot van Demi in de schappen, en tot die tijd moeten we het even met wat kiekjes van haar Insta doen. Helemaal geen straf!

Van harte gefeliciteerd!

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair