BIOS uitlezen...
Is Gordon uit zijn huis in Dubai geflikkerd vanwege aanhoudende klachten over zijn honden? Shownieuws
Auteur
10/03/2022 13:00

Is Gordon uit zijn huis in Dubai geflikkerd vanwege aanhoudende klachten over zijn honden?


Gordon, je miste hem natuurlijk al een tijdje. Oh nee, toch niet! Hij zit nog steeds volleeeedig gelukkig in Dubai. Zegt 'ie zelf althans. Gisteren toonde hij de wereld zijn nieuwe optrekje, want hij gaat per 1 mei verhuizen! Beter uitzicht, mooier huis, je kent het verhaal wel.

Sorry alle paragnosten die zeiden dat ik binnen een jaar al weer terug zou zijn, charlatans!!! Ik heb mijn nieuwe leefplek omarmd en ik geniet intens!!

Mooi. Maarrrrrrrr er gaan toch wel wat andere verhalen rond over deze verhuizing. Zo kwam juicekanaal Reality.fbi (dat momenteel overigens offline is, zou dat Gordon zijn geweest?) met het nieuws dat Gordon niet vrijwillig vertrekt, maar dat hij uit zijn flatje wordt geknikkerd vanwege aanhoudende klachten over zijn blaffende honden.

Gordon zou veel te vaak en veel te lang wegblijven, en de hondjes blaffen dan alles en iedereen bij elkaar. Het klachtenregistratiesysteem dat dit complex hanteert, zou momenteel uitpuilen van de meldingen aan het adres van Gordon.

Hij ontkent dat natuurlijk zelf keihard want de hondjes zouden een oppas hebben en zich voorbeeeeeeldig gedragen, maar waar rook is is in het geval van Gordon vaak wel iets aan de hand... We wachten vol spanning af!

Zijn nieuwe 'paleisje'

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties