BIOS uitlezen...
Voor slechts €1.295.000,- koop je deze superdikke jagersvilla in Bennekom Lifestyle
Auteur
08/03/2022 15:00

Voor slechts €1.295.000,- koop je deze superdikke jagersvilla in Bennekom


Jawel hoor, ook deze week hebben we in onze zoektocht naar de ultieme woning weer een pareltje op #Funda gevonden. Gaan we voor naar Bennekom (jeweetwel, dat pittoreske dorpje vlakbij Ede) en je hebt er enigszins diepe zakken voor nodig. Aan de andere kant: voor welke woning niet op dit moment? Wij hebben ook geen idee.

Stel je even voor: je hebt de hele dag op je paard gezeten met je wapen in de hand, speurende naar een wild zwijn voor het avondmaal of een hert voor op de barbecue. Na zo'n zware dag wil je natuurlijk thuiskomen in een authentieke woning met hertengeweien aan de wand, opgezette vogels in de kamer en uiteraard een superdikke jachthut in de tuin voor de broodnodige chillingz. Heb je al een beeld in je hoofd? Mooi, dan checken we eerst de buitenkant!

Lijkt het er een beetje op?  Wees gerust, we doen nog een complete rondleiding maar zoals altijd eerst wat specificaties op een rijtje:

✅ Bouwjaar: 1978
✅ Woonoppervlakte: 306 m², perceelgrootte 1.694 m²
✅ Aantal kamers: 10, waarvan 8 slaapkamers
✅ Aantal badkamers: 1, plus 1 apart toilet
✅ Gedeeltelijk gestoffeerd
✅ Tuin voorzien van jachthut met houtkachel, jacuzzi en buitenhaard

Jup, je leest het goed: gedeeltelijk gestoffeerd. Wat daar precies onder valt weten we niet maar misschien mogen de geweien wel blijven hangen! Verder kom je qua ruimte ook weinig te kort maar eerlijk is eerlijk: dat mag voor deze knaken ook wel. Hoe dan ook, tijd voor een verdere rondleiding!

Nog wat extra fotootjes

Al helemaal in de sfeer gekomen en zin om een bod te doen? Klik dan hier!

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair