BIOS uitlezen...
Million Dollar Island is begonnen en zowel op het eiland als op Twitter brak de pleuris uit TV
Auteur
07/03/2022 11:30

Million Dollar Island is begonnen en zowel op het eiland als op Twitter brak de pleuris uit


Het nieuwe tv-format (dat 'ie overigens nog voor de eerste uitzending aan Amerika heeft verkocht) van John de Mol is gisteravond van start gegaan: Million Dollar Island. Vrij simpel recept: je pleurt 100 man op een eiland, zorgt voor een minimale hoeveelheid eten en voorraad en wie er na 2 maanden nog op het eiland is maakt kans op de prijzen. Iedereen heeft namelijk een polsbandje gekregen, ter waarde van €10.000,-, en als je het eiland wil verlaten moet je dat bandje afstaan aan iemand anders.

Het avontuur begon eigenlijk vrij relaxed en iedereen sjokte een beetje van de boot richting het eiland, totdat ze de voorraden aan eten en materialen ontdekten. Er was nog één iemand die een poging deed om alles netjes te verdelen, maar daarna brak de pleuris uit en greep iedereen wat ze grijpen konden. Resultaat: kleine groepjes met genoeg vreten voor een heel weeshuis en mensen die volledig zonder zaten. Ook gingen mensen helemaal los op de 'moestuin', die vol stond met nog compleet onvolgroeid en onrijp fruit. Boeide niemand wat, meenemen die handel: anders pakt je buurman het misschien wel. Oké, het is niet te vreten, maar toch!

Hoe het verder gaat verlopen moet je zelf maar gaan bekijken, maar zoals altijd met dit soort programma's ging Twitter heerlijk los. Qua kijkcijfers bleef het programma overigens een beetje achter: met 569.000 kijkers moesten ze het afleggen tegen programma's als Boer Zoekt Vrouw, die gemakkelijk 3 miljoen kijkers wist te pakken.

Presentator Dennis van der Geest legt het programma nog even uit

Go Twitter!

Ook het nichtje van Monique Westenberg doet mee (Daisy)

Veel besproken

Veel besproken

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties