Gezelligheid: Jan Roos en Dennis Schouten in de rechtbank tegenover Famke Louise Shownieuws
Auteur
04/03/2022 20:32

Gezelligheid: Jan Roos en Dennis Schouten in de rechtbank tegenover Famke Louise


De heren van Roddelpraat zaten vanmiddag in de rechtbank vanwege een kort geding dat hun grote vriendin Famke Louise had aangespannen. De reden: Dennis heeft in Roddelpraat een diss track laten horen van haar die niet uitgebracht was. Ze beweren dat de teksten van de track zouden duiden op mogelijk misbruik van Famke door Ali B.

Boos

Famke was hier uiteraard niet blij mee en geeft aan dat er geen sprake was van misbruik, maar dat ze de tekst had geschreven omdat ze BOOS was. Ze wil dat de aflevering offline gehaald wordt en dat er een rectificatie komt, en sleepte ze daarom voor de rechter.

Uitspraak

De voorzieningenrechter van de Amsterdamse rechtbank doet op 16 maart pas uitspraak, dus ze zullen nog even moeten afwachten. Dennis Schouten heeft aangegeven de uitspraak met vertrouwen tegemoet te zien.

Ik kreeg het nummer al in september toegespeeld, maar besloot het toen nog niet te publiceren. Maar na de uitzending van Boos, waarin Ali B beschuldigd werd, vond ik het wel relevant. Het heeft gewoon nieuwswaarde.

Jan zal het waarschijnlijk aan zijn bruine anjer roos roesten.

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties