BIOS uitlezen...
Misschien is dit het goede moment om deze schuilkelder in Ravenstein te kopen Lifestyle
Auteur
03/03/2022 15:00

Misschien is dit het goede moment om deze schuilkelder in Ravenstein te kopen


Normaal laten we je hier zo goed als wekelijks de mooiste, vetste of meest bijzondere pareltjes die we op #Funda tegenkomen zien, maar de kaarten liggen nu natuurlijk even anders. Een huis is leuk, maar met al die oorlog en nucleaire dreiging van ome Poetin is dat misschien niet zo nuttig.

Nee, beter investeer je je geld in een schuilkelder. Gelukkig hebben we die ook voor je gevonden, en zo duur is 'ie niet eens. Je kunt het optrekje vinden in Ravenstein, vlakbij Nijmegen. Laten we eens een kijkje nemen!

Nou, sjiek toch? Paar pooltafels, wat koelkasten, flatscreens met wat gameconsoles en rood pluche op de grond en je hebt een prima bunkertje om het een poosje uit te kunnen houden! Oké, wel even een bier-en-chips-voorraad aanleggen maar daar heeft de echte prepper natuurlijk allang aan gedacht. Eens kijken wat je voor het luttele bedrag van €49.500,- allemaal krijgt:

✅ Een betonnen hok van 8,5 bij 4,7 meter
✅ Een toilet
✅ Vloer- en muurisolatie
✅ Een veilige plek voor als Poetin op de knop drukt

Nou, dat is het, maargoed, voor nog geen 50K moet je ook geen wonderen verwachten natuurlijk. Wellicht moet je je netwerk wel effe van wat draden gaan voorzien want we vermoeden dat je met die dikke muren weinig 4G of WiFi hoeft te verwachten. Tijd voor een verdere rondleiding:

Betonnen muren...

...en betonnen muren...

...een toilet...

...en nog wat betonnen muren.

Wil je hebben toch? Nou, bieden maarrrrrr, klik hier!

Check dit ook even!

Check dit ook even!

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!

Reacties

Reacties

Personen