BIOS uitlezen...
Pakketbezorger PostNL overleden na zware mishandeling in Rotterdam, 29-jarige verdachte aangehouden Nieuws 112-rijnmond.nl
Auteur
02/03/2022 12:45

Pakketbezorger PostNL overleden na zware mishandeling in Rotterdam, 29-jarige verdachte aangehouden


Pakketbezorger, dat lijkt eigenlijk een relatief veilig beroep waarbij je mensen blij maakt met pakketjes (en in de tussentijd onderbetaald wordt omdat veel mensen niet thuis zijn maar dat terzijde). Schijn bedriegt echter, want vorige week werd een bezorger van PostNL dusdanig mishandeld dat hij daar gisteravond aan is overleden.

Getuigen verklaarden dat de verdachte de bezorger aansprak over zijn pakket. Toen de bezorger reageerde dat pakketten aan huis worden bezorgd en niet vanuit de auto worden uitgedeeld, kreeg de medewerker van het postbedrijf rake klappen. Hij wordt onder meer tegen de grond geslagen en nadat hij overeind komt, schopt zijn belager hem van achter tegen het hoofd. De postbezorger valt, incasseert nog meer klappen en raakt buiten bewustzijn. (Bron: Geenstijl.nl)

De dag van de mishandeling werd ook een 29-jarige verdachte aangehouden op een verzwaarde verdenking van doodslag. Ook PostNL heeft inmiddels gereageerd:

Onze gedachten gaan uit naar zijn familie, vrienden en collega’s. Wij staan voor hen klaar en zullen hen waar we kunnen steunen in deze moeilijke tijden. Het is bizar en onacceptabel dat een bezorger te maken krijgt met agressie of geweld tijdens het uitvoeren van zijn of haar werk.

Beelden van hulpverleners

Foto's van de aanhouding

Met bloederige handen de politiebus in.

Check dit ook even!

Check dit ook even!

Reacties

Reacties

Personen