Daar issie hoor: Lil' Kleine bij de rechtbank in Amsterdam voor beroep tegen zijn vrijlating Shownieuws BSR Agency
Auteur
28/02/2022 15:47

Daar issie hoor: Lil' Kleine bij de rechtbank in Amsterdam voor beroep tegen zijn vrijlating


Vorige week zat meneertje Jorik Scholten nog lekker op Ibiza van het zonnetje te genieten in afwachting van het onderzoek naar de 'vermeende mishandeling' van zijn verloofde Jaimie Vaes, maar daar was het Openbaar Ministerie het niet mee eens. De raadkamer buigt zich vandaag over het beroep dat het OM tegen de vrijlating van Lil' Kleine heeft aangetekend en dus meldde hij zich vanmiddag - samen met zijn advocaat Nienke Hoogervorst - bij de rechtbank in Amsterdam.

UPDATE: Lil' Kleine mag 14 dagen terug de cel in na hoger beroep van het Openbaar Ministerie

"Waarom blijft het zo stil vanuit jullie kant?"

Lach nou eens even naar het vogeltje joh 📸

BSR Agency
BSR Agency

Wordt het lijstje uitgebreid?

Het is nog niet duidelijk wanneer de uitspraak volgt en of hij weer een nieuwe hoogtepunt aan zijn verzameling strafbare feiten kan toevoegen, maar zoals altijd: to be continued deel 612!

  • In juni 2015 raakte Lil'Kleine betrokken bij een vechtpartij.
  • Twee maanden later kwam hij opnieuw negatief in het nieuws nadat hij tijdens een optreden in Losser tegen zijn toeschouwers de opmerking "je moeder is een hoer" uitte.
  • Eind augustus werd Scholten in Hilversum opgepakt door de politie voor belediging en opruiing nadat hij beledigende teksten richting de politie uitte en het publiek opriep die teksten te herhalen en hun middelvinger op te steken naar "politie, justitie, SBS6 en RTL Boulevard", wat daarna daadwerkelijk gebeurde.
  • In december 2019 raakte Scholten betrokken bij een mishandeling. Het openbaar ministerie besloot in augustus 2021 tot vervolging.
  • In november 2020 deed Lil' Kleine mee aan het programma Jachtseizoen op het YouTubekanaal StukTV, hij werd gediskwalificeerd omdat hij de spelregels negeerde.
  • Op 23 mei 2021 werd Scholten gearresteerd door de Guardia Civil op Ibiza voor het mishandelen van zijn partner. Scholten verscheen voor het Hooggerechtshof van de Balearen wegens geweld tegen vrouwen, maar in afwezigheid van het slachtoffer werd de zaak geseponeerd; het parket stelt een onderzoek in. Scholten kreeg een dag later voorwaardelijke invrijheidstelling.
  • Op 13 februari 2022 werd Scholten opgepakt door de Amsterdamse politie op verdenking van mishandeling.

Trending vandaag

Trending vandaag

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties