BIOS uitlezen...
Voormalig "Miss Grand Ukraine" pakt nu zelf de wapens op en waarschuwt Rusland: "We shoot to kill" Random Instagram/anastasiia.lenna
Auteur
28/02/2022 14:00

Voormalig "Miss Grand Ukraine" pakt nu zelf de wapens op en waarschuwt Rusland: "We shoot to kill"


De shitshow in Oekraïne wordt steeds groter. Dreigde Poetin eerst alleen nog maar met "zware consequenties", inmiddels heeft hij nucleaire wapens aan dat dreigement toegevoegd. Echter lijkt de invasie niet zo soepel te verlopen, grotendeels door de Oekraïense tegenstand die stukken zwaarder was dan verwacht.

Ook de 31-jarige Anastasiia Lenna, voormalig Miss Grand Ukraine en fanatiek airsofter, laat weten de wapens op te pakken. Sterker nog, ze voegt daar vrij duidelijke teksten aan toe:

Everyone who crosses the Ukrainian border with the intent to invade will be killed!

Duidelijk, geen modepopje om zonder handschoenen aan te pakken dus. Op haar Instagram (met meer dan 200.000 volgers) deelt ze foto's van zichzelf in uniform en prijst ze president Volodymyr Zelenskyy als een sterke leider.

In 2015 mocht Anastasiia Oekraïne vertegenwoordigen op Miss Grand International, maar naast haar looks heeft ze ook een setje prima functionerende hersens: ze is op 'marketing en management' afgestudeerd aan de Slavistik University in Kiev. Ze spreekt 5 talen en is momenteel werkzaam als vertaler en als public relations manager in Turkije.

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties