Anonymous hackt door: gegevens Russische ministerie van defensie en 200GB aan emails Wit-Russische wapenfabrikant gelekt Nieuws
Auteur
26/02/2022 17:31

Anonymous hackt door: gegevens Russische ministerie van defensie en 200GB aan emails Wit-Russische wapenfabrikant gelekt


Het hackerscollectief Anonymous begon eerder deze week met de cyberaanvallen op Russische overheden en bedrijven, waardoor o.a. de website van het Russische ministerie an defensie plat kwam te liggen. Gisteravond hebben ze echter ook de complete database met emailadressen weten te bemachtigen en online gezet. De tweet werd kort daarna verwijderd wegens het schenden van de regels.

Wapenfabrikant Tetraedr ook de sjaak

Anonymous zou ook de Wit-Russische wapenfabrikant Tetraedr hebben gehackt en daarmee toegang hebben gekregen tot 200GB aan emails. Alexander Lukashenko, de president van Wit-Rusland (Belarus), zit tot aan zijn ellebogen in Poetin en zou hem dan ook geholpen hebben met de voorbereiding van de aanval op Oekraïne.

Greetings, citizens of the world. We are the PWN-Bar Hack Team, we stand for equal opportunity pwnage and unrestricted access to information.

/ / Op dit moment bekeken

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

/ / Reacties