Kelvin de Ruiter laat zijn bizarre transformatie zien naar sterkste man van Nederland Sport
Auteur
22/02/2022 13:01

Kelvin de Ruiter laat zijn bizarre transformatie zien naar sterkste man van Nederland


De 33-jarige krachtsporter uit Kampen ging onlangs viral doordat hij Rico Verhoeven uitdaagde tijdens een interview met Beau. Hij won in 2019 en 2021 de titel Sterkste Man van Nederland en zegt het wel aan te durven tegen Rico. Ook won hij voor de derde keer het wereldkampioenschap truckpull en pakte de wereldtitel van de "Strongman Champions League". In 16 verschillende landen bleek de Ruiter de sterkste man te zijn.

Transformatie

Onlangs deelde Kelvin een foto waarop zijn indrukwekkende transformatie te zien is; toen pas 19 jaar, 2 meter (en 2 centimeter) lang en 'slechts' 90 kilo. Op dit moment heeft hij iets meer spiermassa en tikt zijn gewicht de 170 kilo aan.

Ik had een droom. Een droom dat ik de sterksteman van Nederland wou worden. Ik was 19 jaar 2.02 en 90 kilo iedereen keek me aan en dacht wat moet deze jonge hier.

2021
2 voudig sterksteman van Nederland
3 voudig wereld kampioen vrachtwagen trekken.
1 keer wereld kampioen bij de strongman champions league

Ondanks dat iedereen dacht wat doet deze jonge hier heb ik me droom gevolgd. Heb ik laten zien dat niets onmogelijk is en dat je alles in je leven kan bereiken zo lang je maar je zelf blijft en in je zelf blijft geloven

En nog steeds heb ik dromen.

En weet ik dat de weg naar de top niet de makkelijkste weg is iedereen heeft tegenslagen. Ik ook en niet altijd alles zit even mee.

maar geloof in je zelf en en leef je droom.🙏

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties