Fajah Lourens laat vol trots haar bikinibody zien na verwijderen borstimplantaten Shownieuws Instagram/fayaofficial
Auteur
22/02/2022 14:00

Fajah Lourens laat vol trots haar bikinibody zien na verwijderen borstimplantaten


Fajah Lourens, die kennen we eigenlijk niet echt anders dan gezegend met een flinke bos hout voor de deur. Dat daar door de plastisch chirurg wat aan gesleuteld was, daar maakte ze nooit een geheim van. Als kind voelde ze zich niet gezien, mede dankzij opmerkingen van haar stiefvader en dus besloot ze haar boezem maar wat op te laten pompen.

Mijn borsten zijn een levenslang topic teruggaand tot aan mijn kindertijd. Ik had niet veel en mocht van mijn stiefvader geen bikini aan. Hij vond dat onzin, want ik had toch nog geen borsten. Ik kon makkelijk een zwembroek delen met mijn broertjes.

Echter, die vergrotingen verliepen niet van een leien dakje. Lekkende implantaten, vreemde plekjes, complicaties en een tijdje geleden zelfs een implantaat dat het nodig vond om 180 graden te draaien: volgens Fajah allemaal redenen om aan te nemen dat haar lichaam vertelde dat het genoeg was. Eruit met die units, iets waar ze uiteindelijk heel trots op is:

Ik heb geen borsten nodig om gezien te worden. Ik kan mijzelf zien en vrouwelijk vinden zonder borsten. Dat is hoe ik er nu in sta. Hier moest ik me de afgelopen weken even doorheen worstelen. Daarom weet ik nu ook waar het verlangen naar grote borsten vandaan kwam. Ik ben dat kleine meisje gaan vertellen dat ze mooi is zoals ze is. Ook met haar eigen cupmaat.

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties