Karma: Glennis Grace wilde een VIP-behandeling in de gevangenis maar daar stak de politie een stokje voor Shownieuws BSR Agency
Auteur
17/02/2022 10:17

Karma: Glennis Grace wilde een VIP-behandeling in de gevangenis maar daar stak de politie een stokje voor


Ja, we weten het, wij beginnen ook wel een klein beetje klaar te zijn met Klennis Krees maar sommige dingen zijn gewoon té mooi om te laten liggen. We vertelden namelijk al dat madame alweer uit de bak is, maar daar ging nog wel even een pittige discussie aan vooraf. Een discussie die naar het schijnt ook nog wel een tijdje heeft geduurd, want tsjah, Glennis is niet zomaar de eerste de beste hè!

Ging erom dat Glenda Hulita Elisabeth Batta (ja, da's haar echte naam) niet via de normale uitgang het pand wilde verlaten maar lekker stiekem anoniem de achteruitgang wilde nemen. Bij de voordeur stond namelijk pers en dáár had ze geen trek in. Had de politie overigens geen boodschap aan want ze mocht net als alle andere verdachten gewoon dezelfde deur naar buiten nemen. Voor slachtoffers wordt daarin nog wel eens een uitzondering gemaakt, maar niet voor wannabe-Whitney Houstons.

Mevrouw Grace, kleine tip: misschien moet u gewoon geen supermarktmedewerkers (laten) meppen. Dan hoeft u helemaal niet de gevangenis in, met als bijkomend voordeel dat je niet hoeft te zeuren om welke uitgang je na 3 dagen weer moet nemen.

Ook bij Shownieuws werd de vrijlating besproken

Veel besproken

Veel besproken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties