BIOS uitlezen...
Clubs en discotheken ouderwets ramvol tijdens actie "De Nacht staat op" Nieuws
Auteur
13/02/2022 10:20

Clubs en discotheken ouderwets ramvol tijdens actie "De Nacht staat op"


Het is ook ook niet niks natuurlijk; twee jaar lang geen club of discotheek meer in kunnen door het coronavirus de dubieuze maatregelen van het kabinet, maar gedwongen thuiszitten in je trainingsbroek met een laf biertje en zakkie chips. Geen festivalletje of avondje clubben om je lekker vol te gieten met drank en drugs, om vervolgens lekker grensoverschrijdend uit je plaat te gaan. En dan heb je ook nog een hele groep jongeren die überhaupt nog nooit een discotheek van binnen heeft gezien omdat ze 15 waren toen deze pandemie begon.

Enfin, iedereen is er behoorlijk klaar mee en vooral de nachthoreca. In meerdere steden openden ze zaterdagavond in strijd met de coronamaatregelen hun deuren. Bij verschillende nachtclubs en discotheken in onder meer Amsterdam, Rotterdam en Utrecht was het ouderwets druk. Veel locaties waren op voorhand al uitverkocht.

Waarschuwingen en boetes

Ondanks dat er werd gedreigd met boetes zijn er in de hoofdstad voor zover bekend geen prenten uitgedeeld. In Utrecht kregen 10 clubs een waarschuwing en werd ze verzocht om uiterlijk om 2:30 te boel te sluiten. In Tilburg kreeg 013 wél een boete van 10.000 euro aan z'n broek omdat na 22:00 uur toch nog open waren.

Boostertje erin en gaan! 💉🍻

Illegaal feestje

In het Noorderplantsoen in Groningen kwamen ook nog duizenden mensen af op een illegale rave, maar daar werd na middernacht een einde aan gemaakt. 

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

Reacties

Reacties

Personen