RTL kondigt seizoen "Expeditie Robinson All Stars" met alleen (halve) finalisten aan met vette trailer TV
Auteur
11/02/2022 10:26

RTL kondigt seizoen "Expeditie Robinson All Stars" met alleen (halve) finalisten aan met vette trailer


Een hele lading BN'ers op een eiland droppen en ze zichzelf een paar weken laten redden: Expeditie Robinson is een vrij simpel concept. Voeg daar wat vette proeven en opdrachten aan toen en je hebt een aardig kijkcijferkanon. Het vorige seizoen werd gewonnen door Robbert Rodenburg en werd voor het eerst niet opgenomen in de Filipijnen maar in Kroatië. Iets met een pandemie.

Daar was het logischerwijs een stuk kouder, er was veel minder eten te vinden en het was dan ook een zware expeditie. De deelnemers moesten flink afzien en vielen kilo's af. Sommigen herkende je bijna niet meer terug (Rob Goossens, iemand?), en een tijdje geleden zetten we daarvan al wat voor- en na-foto's op een rijtje. Mocht je die artikelen gemist hebben dan kun je die hier en hier nogmaals checken.

Dat seizoen is eigenlijk pas net afgelopen maar nu kondigt RTL alweer aan dat het nieuwe seizoen, opgenomen op een eiland bij Zanzibar, vanaf 24 februari te zien zal zijn! Oorspronkelijk bedoeld voor Videoland, maar nu dus toch uitgezonden op reguliere televisie. Zou dat wellicht iets met het gat dat The Voice achtergelaten heeft te maken hebben? Hoe dan ook, de trailer ziet er bruut uit dus kom maar op!

Videoland

Even alle deelnemers op een rijtje:

Bertie

Carlos

Dio

Dominique

Edith

Ferry

Gregory

Hugo

Jan

Kay

Krystl

Marianna

Niels

Rita

Sebastiaan

Thomas

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties