Misselijkmakende video van willekeurige vrouw die in Seattle uit het niets met een honkbalknuppel wordt neergeslagen Bizar
Auteur
10/02/2022 20:31

Misselijkmakende video van willekeurige vrouw die in Seattle uit het niets met een honkbalknuppel wordt neergeslagen


Dit is het moment waarop de dakloze Wantez Tulloss, bedekt met Gucci- en Louis Vuitton-tatoeages op zijn gezicht, Amazon-medewerker Emma Shengnan Wang van achteren met een honkbalknuppel tegen de grond slaat. Gelukkig overleefde Wang deze "full body swing" maar ze heeft er wel meerdere schedelbreuken aan overgehouden en zal sowieso een "aanzienlijke operatie" moeten ondergaan.

De 31-jarige Tulloss, die naar eigen zeggen na de aanval met de knuppel nog in z'n hand gewoon een stuk pizza ging eten, kon vrij snel door de politie worden gearresteerd vanwege zijn opvallende tatoeages. Volgens KTTH heeft deze fijne vent een strafblad dat teruggaat tot 2006, met 11 arrestaties, waaronder eerstegraads overval, diefstal, mishandeling, inbraak, roekeloos rijden en drie schendingen van het contactverbod voor huiselijk geweld.

Klinkt als een typisch gevalletje van heel lang buiten de maatschappij houden. Als hij wordt veroordeeld kan hij tot 12 jaar gevangenisstraf en een boete van $150,000 krijgen.

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair