Nieuwe geschifte trend: voedselbezorgers worden bedreigd met vuurwapens en van hun eten beroofd Nieuws
Auteur
08/02/2022 10:15

Nieuwe geschifte trend: voedselbezorgers worden bedreigd met vuurwapens en van hun eten beroofd


Oké, wij weten ook wel dat je tot een heleboel in staat bent als je honger hebt, maar deze geschifte trend zagen we toch even niet aankomen. Er zijn namelijk in korte tijd twee politiemeldingen geweest van gewapende overvallen. Onlangs in Amsterdam, en gisteren in Den Haag. In beide gevallen ging het om een voedselbezorger die onder bedreiging van een vuurwapen werd beroofd.

Het bizarre aan deze verhalen? De overvallers zaten niet achter de fiets, scooter, portemonnee, smartphone of andere zaken aan, nee, het ging ze puur om de bestellingen. Jup, eten. Da's blijkbaar al voldoende reden om iemand een wapen op zijn hoofd te zetten. Leeftijd van de overvallers? Rond de 15 á 16 jaar oud.

De pizzabezorger werd voor een portiek opgewacht door twee jongens. Een van de jongens hield een vuurwapen tegen zijn hoofd. Onder bedreiging stond de pizzabezorger het eten af. (Den Haag)
Het slachtoffer rijdt rond 13.30 uur op zijn elektrische fiets in de straat Maldenhof om daar eten te bezorgen. Als hij wil aanbellen om het eten af te leveren, komen drie jongens achter een boom vandaan en lopen op hem af. Een van hen eist onder dreiging van een vuurwapen dat de koerier zijn bestelling afstaat. (Amsterdam)

Iemand beroven is hoe dan ook ongelooflijk kansloos, maar iemand voor de rest van zijn leven traumatiseren voor 2 kapsalons en een kebabje? Nee, dan ben je echt af hoor.

Credits: Geenstijl

Nee, zoals vroegâh wordt het niet meer

Veel besproken

Veel besproken

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair