Leroy krijgt in Big Brother officiële waarschuwing nadat 'ie bewoners begluurt en zichzelf betast in bad Shownieuws
Auteur
08/02/2022 08:55

Leroy krijgt in Big Brother officiële waarschuwing nadat 'ie bewoners begluurt en zichzelf betast in bad


Big Brother is weer op televisie, en alhoewel er slechts zo'n 300.000 mensen naar kijken (een behoorlijk contrast met het kijkcijferkanon dat de eerste editie was) is er toch al wel weer een beetje ophef: bewoner Leroy kan zijn handjes niet thuishouden. Ook al is dat bij zichzelf, toch niet echt handig in deze tijd.

Ons Leroyke stond namelijk eerst een tijdje naar douchende vrouwen te gluren en riep trots dat hij "twee tepeltjes" zag, en daarvoor lag hij in bad zijn eigen slurfje een beetje te masseren. Surprise kerel, maar er hangen viermiljoenmiljard camera's in dat huis dus die viespeuksessie is volledig vastgelegd op beeld, uitgezonden op de livestream en gaat nu knap hard d'n internetz over.

Ook de regie kwam in actie in gaf de beste man een officiële waarschuwing: nog één keer zo'n geintje en je ligt eruit. De woordvoerder van RTL reageerde:

Zero tolerance betekent direct actie ondernemen en passende consequenties doorvoeren. Dat kan dus ook betekenen iemand direct aanspreken op gedrag en de gevolgen benadrukken als het gedrag aanhoudt.

Ook moet Leroy in gesprek met een psycholoog over waarom zijn actie niet oké is. Tsjah, gluren en met jezelf spelen is nét effe iets anders dan 'effe lekker knuffelen', toch Ruud?

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair