Foutje bedankt! Tennisster Peng Shuai beschuldigt oud-vicepremier van China TOCH niet van seksueel misbruik Sport BSR Agency
Auteur
07/02/2022 11:01

Foutje bedankt! Tennisster Peng Shuai beschuldigt oud-vicepremier van China TOCH niet van seksueel misbruik


Ken je die mop van de tennisster Peng Shuai die een oud-vicepremier Zhang Gaoli van China van seksueel misbruik betichtte en daarna wekenlang van de aardboden verdwenen leek te zijn? Nou, dat bleek dus gewoon één groot misverstand te zijn. Hoe stom is dat?! Na een lange periode waarin volop werd gespeculeerd heeft ze in een interview met het Franse sportblad L'Équipe aangegeven dat zij zélf de berichten over seksueel misbruik van het Weibo-platform heeft verwijderd.

Zo veel mensen, onder wie mijn vrienden en mensen bij het IOC, stuurden me berichten, dat het gewoon onmogelijk was om hen allemaal te beantwoorden [...] Ik wil niet meer dat de betekenis van deze post wordt verdraaid. En ik wil er geen mediahype meer omheen.

Tussen neus en lippen door gaf de 36-jarige tennisster in het interview - waarbij een hoge functionaris van het Chinese olympisch comité zat en er alleen vooraf besproken vragen mochten worden gesteld - ook nog even aan dat ze per direct stopt met tennis. Zit wel snor dus.

Ergo; eind goed, al goed! *kuch*

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair